Menü
Testületi ülések
Fotógaléria
2018 Hulladéknaptár
Ma 2019. január 23., szerda, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

postheadericon ELBIR - május havi hírlevelek

Facebook

Oktatási hírlevél 

Lakossági hírlevél

 

postheadericon Lehullt a lepel a maffiabaloldalról – az ország jobban teljesít!

Facebook

 

Sokáig titkolták, majd tagadták, de lehullt a lepel a baloldal és az alvilág együttműködéséről– amelyről péntek délután Tiszaújvárosban számolt be dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő Török Dezső helyi frakcióvezető társaságában. Szerencsére jó hírt is közölhetett: Magyarország jobban teljesít! Javulnak az ország gazdasági mutató, megyénkben is csökken a regisztrált álláskeresők száma.

- Amit sejtettünk, beigazolódott, lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról. Kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt – jelentette ki dr. Mengyi Roland. 

Beigazolódott, hogy  forró drót volt az alvilág urai és a baloldal között. A hangfelvételek leirataiból kiderül, hogy az alvilág vezére félt attól, hogy a baloldal elveszti a választásokat, és mindent megtett volna, amit kérnek tőle. 

Bővebben...

 

postheadericon Gyermeknap 2013

Facebook

 

További részletek itt >>

 

postheadericon Miskolci Nemzeti Színház tájékoztatója

Facebook

 

A Miskolci Nemzeti Színház a megye, a régió színháza. És, hogy ez valóban így legyen vidéki nézőink számára az alábbi kedvezményes bérletekkel kedveskedünk. Az előadások kezdési időpontja a nem Miskolcon élő nézőink igényeihez igazodik, valamint a bérletek rendkívül kedvező árával szeretnénk utazási költségeikhez hozzájárulni.

 

Vasárnapi bérlet

A 16 órakor kezdődő négy Nagyszínházi előadást tartalmazó bérletünk a 2012/2013-as évad legkedveltebb zenés és prózai darabját tartalmazza kiegészítve a 2013/2014-es évad hasonlóan sikeresnek ígérkező előadásaival. 

A Vasárnapi bérlet előadásai: Lili bárónő (operett), A tanítónő (színmű), Én és a kisöcsém (vidám társasutazás zenével), Úri muri (dráma)

A bérlet teljes ára I. kategóriában 5000.- Ft, II. kategóriában 4400.- Ft, III. kategóriában 4000.- Ft

Diák és nyugdíjas nézőinket további 10 % kedvezmény illeti meg.

 

Bővebben...

 

postheadericon Hálaadó Istentisztelet

Facebook


2013. május 12. napján 15.00. órakor hálaadó Istentiszteletre került sor a Református templomban, ahol az Ünneplő Gyülekezet a templom felújításáért adott hálát a Mindenható Istennek. Polgármester úr hálaadó Istentiszteleten elhangzott köszöntőét alább olvashatják.

Főtiszteletű Csomós József püspök úr!  Nagytiszteletű Szőnyi Tamás esperes úr!

Ábrám Tibor főgondnok úr! Csernaburczky Ferenc egyházmegyei gondnok úr! Nagytiszteletű Asszony! Plébános úr! Református lelkipásztorok! Gondnok úr! Jegyző Asszony! Önkormányzati képviselők!

Kedves testvérek, vendégeink, Hölgyeim és Uraim!

Küzdelmes, áldozatos, fáradságos, de hittel teli időszak után e mai nap a megújult Református templomunkról szól.

A tiszapalkonyaiak bizonyságát adták annak, hogy nem szabad beletörődni, ami van. Nem szabad megszokni a rosszat, az élet előrevivője az összefogás, a megújulás.

A közelmúltban felújított katolikus plébánia, központi buszvárok, tájház, a kialakított Szabadidőpark és játszótér, a megújult református templom a lélekben, a magyarságban, elszántságban, összefogásban is szükséges megújulásra hívja fel a figyelmünket.

Büszkék vagyunk ezekre a fejlesztésekre, köztük a Református templom felújítására, hiszen aki templomot újít fel, az nem kevesebbet tesz, kicsit országot is épít, mert a templom épület és fohász, közösség és személyes találkozás, gondolat és lélek egyszerre, ami nélkül nincs életképes jövő!

 

Bővebben...

 

postheadericon Élelmezésvezető pályázat

Facebook

 

Tiszapalkonya Községi Önkormányzat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

 

pályázatot hirdet Tiszapalkonyai Széchenyi István Általános Művelődési Központ 

élelmezésvezető munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

 

Bővebben...

 

postheadericon A 37-es főút felújításáról az Országgyűlésben

Facebook

 

Hírek - Dr. Mengyi Roland

A 37-es főút felújításáról az Országgyűlésben

Mikorra várható a 37-es főút teljes felújítása? – címmel kérdést tett fel hétfőn délután az Országgyűlésben dr. Mengyi Roland képviselő.  A válaszból kiderült a miniszterelnök utasítására a probléma lehető leggyorsabb megoldásán dolgozik a szaktárca.

– Tapasztaltam is, nyugodtan kijelenthetem, hogy a rengeteg kátyútól és úthibától a főúton való közlekedés mára már életveszélyessé vált, amely állapot megoldása nem tűr halasztást – jellemezte a Zemplént  Miskolccal összekötő főúton kialakult közlekedési problémát dr. Mengyi Roland. Véleménye szerint figyelembe kell venni, hogy egy olyan főútról beszélünk, amelyet minden áldott nap több tízezer ember használ. Kockáztatva ezzel a saját, illetve családtagjai életét, kizárólag annak érdekében, hogy munkába, iskolába vagy a kórházba eljusson.

 

Bővebben...

 
Borsod Volán menetrend

Érvényes 2014. szeptember 1-től

Klikk a képre

Hasznos oldalak

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0930 pályázat

Részletekért kattintson ide.