Menü
Családgondozói fórum

Testületi ülések
Hasznos oldalak
Fotógaléria
Borsod Volán menetrend

Érvényes 2014. szeptember 1-től

Klikk a képre

2018 Hulladéknaptár
Ma 2018. április 25., szerda, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

postheadericon Településrendezési Terv módosítása

Facebook


Tiszapalkonya község

752/4, 752/5, 752/6 hrsz.
Településrendezési Tervének módosítása
314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41.§
egyszerűsített eljárás – véleményezési anyag

2013. június

 

 

 

postheadericon ,,Hiszek Magyarország feltámadásában''

Facebook


1920. június 4-én írták alá Versaillesben, a Nagy-Trianon palotában az Antant hatalmak és Magyarország közt az első világháborút lezáró békét, amely feldarabolta az ezeréves Magyar Királyságot, s a magyarság harmada határon túlra került. A nemzeti összetartozás napján Szikszón és Tokajban dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke mondott emlékbeszédet.

Szikszón a híres református templom szomszédságában, a Kálvin téren, a Trianon emlékoszlopnál tartották a megemlékezést. 

Bővebben...

 

postheadericon Tájékoztató anyag az aratással kapcsolatos tüzek megelőzésére

Facebook

A nyári betakarítási munkák amellett, hogy nagy igénybevételt jelentenek a mezőgazdaságban dolgozóknak, rendkívül tűzveszélyes is. Arra kellő körültekintéssel kell felkészülni, különösen fontos a betakarítási munkálatokban részt vevő erőgépek tűzvédelme, az aratásra, illetve a tarló és növényi hulladékok égetésére vonatkozó szabályok ismerete, betartása.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Tűzmegelőzési Bizottság az aratással kapcsolatos tüzek megelőzése érdekében tájékoztató anyagot készített, amely tovább kattintva olvasható.

Bővebben...

 

postheadericon ELBIR - május havi hírlevelek

Facebook

Oktatási hírlevél 

Lakossági hírlevél

 

postheadericon Lehullt a lepel a maffiabaloldalról – az ország jobban teljesít!

Facebook

 

Sokáig titkolták, majd tagadták, de lehullt a lepel a baloldal és az alvilág együttműködéséről– amelyről péntek délután Tiszaújvárosban számolt be dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő Török Dezső helyi frakcióvezető társaságában. Szerencsére jó hírt is közölhetett: Magyarország jobban teljesít! Javulnak az ország gazdasági mutató, megyénkben is csökken a regisztrált álláskeresők száma.

- Amit sejtettünk, beigazolódott, lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról. Kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt – jelentette ki dr. Mengyi Roland. 

Beigazolódott, hogy  forró drót volt az alvilág urai és a baloldal között. A hangfelvételek leirataiból kiderül, hogy az alvilág vezére félt attól, hogy a baloldal elveszti a választásokat, és mindent megtett volna, amit kérnek tőle. 

Bővebben...

 

postheadericon Gyermeknap 2013

Facebook

 

További részletek itt >>

 

postheadericon Miskolci Nemzeti Színház tájékoztatója

Facebook

 

A Miskolci Nemzeti Színház a megye, a régió színháza. És, hogy ez valóban így legyen vidéki nézőink számára az alábbi kedvezményes bérletekkel kedveskedünk. Az előadások kezdési időpontja a nem Miskolcon élő nézőink igényeihez igazodik, valamint a bérletek rendkívül kedvező árával szeretnénk utazási költségeikhez hozzájárulni.

 

Vasárnapi bérlet

A 16 órakor kezdődő négy Nagyszínházi előadást tartalmazó bérletünk a 2012/2013-as évad legkedveltebb zenés és prózai darabját tartalmazza kiegészítve a 2013/2014-es évad hasonlóan sikeresnek ígérkező előadásaival. 

A Vasárnapi bérlet előadásai: Lili bárónő (operett), A tanítónő (színmű), Én és a kisöcsém (vidám társasutazás zenével), Úri muri (dráma)

A bérlet teljes ára I. kategóriában 5000.- Ft, II. kategóriában 4400.- Ft, III. kategóriában 4000.- Ft

Diák és nyugdíjas nézőinket további 10 % kedvezmény illeti meg.

 

Bővebben...

 
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa492
mod_vvisit_counterTegnap1046
mod_vvisit_counterA héten1822
mod_vvisit_counterElőző héten5019
mod_vvisit_counterA hónapban18329
mod_vvisit_counterAz előző hónapban22633
mod_vvisit_counterÖsszesen1197454

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0930 pályázat

Részletekért kattintson ide.