Menü
Testületi ülések
Fotógaléria
2018 Hulladéknaptár
Ma 2019. január 23., szerda, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

postheadericon Rendelési idő

Facebook

 

postheadericon LOMTALANÍTÁS!

Facebook

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy Tiszapalkonya településen az őszi lomtalanítási akciót 2014. szeptember 18-án valósítja meg.

A lomtalanítási időpontok és egyéb információk a www.mirehukoz.hu <http://www.mirehukoz.hu> weboldalon is megtalálhatóak.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi lomtalanítási szabályok betartásával helyezzék ki az elszállítani kívánt lomokat:

*          A lomtalanítás a meghirdetett napon reggel 6-órától kezdődik és tart a napi útvonaltervben szereplő utcák befejezéséig.

*          A háztartásban keletkezett lomot az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni a lomtalanítás reggelén, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni, és a rakodás biztonságosan, és balesetmentesen, kézi erővel végezhető legyen.

*          A lomtalanítás során a nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lom hulladék kerül elszállításra, továbbá az apróbb méretű lomokat kérjük zsákban, vagy dobozban kihelyezni a szétszóródás megelőzése érdekében.

*          A nagyméretű lomokat (pl. nagyobb ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban kell kihelyezni, úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatható legyen.

*          A kikészített lomokat a Közszolgáltató a jelzett időpontban szállítja el. A később kirakott nagydarabos hulladékot a Közszolgáltató nem szállítja el.

*          Az egyéb módon kihelyezett hulladék nem kerül elszállításra.

*          A Szolgáltató egy helyről csak egy alkalommal szállít el lomot.

A lomtalanítás során közterületre helyezett hulladék a közszolgáltató tulajdonát képezi, így annak Közszolgáltatón kívül bárki más által történő elszállítás jogtalan eltulajdonításnak minősül!

A lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékokat, azbesztet tartalmazó hulladékokat, veszélyes anyagokat tartalmazó faforgácsot, oldószereket, szerves oldószereket, savakat, lúgokat, nehézfém tartalmú hulladékot, olajos rongyokat, fáradt olajat, olajszűrőket, fertőző hulladékokat (állati tetem, trágya), gyógyszereket, éles-hegyes eszközöket (injekciós tűk, fecskendők, vágó-szúróeszközök), permetszereket és azok dobozait, építési törmeléket, épület bontásból származó hulladékot, gumiköpenyt, autóbontásból származó hulladékot, autóroncsokat, elektronikai hulladékot.

A lakosság részére továbbra is lehetőség van elektronikai hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, veszélyes hulladék, gumiabroncs leadására a miskolci hulladékudvarok egyikében. Bővebb tájékoztatást a honlapunkon www.mirehukoz.hu <http://www.mirehukoz.hu> találnak.

Környezetünk megóvása érdekében köszönjük a lomtalanításban való részvételüket!

MiReHuKöz Nonprofit Kft.                                                               

3518 Miskolc, Erenyő u. 1.  

3510 Miskolc, Pf.: 509.

                                                                                                                      Bernát Mária

 

környezetvédelmi asszisztens

 

postheadericon Tájékoztató

Facebook

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy munkatársaink 2014. szeptember 1-től megkezdik a szelektív hulladékgyűjtő szigetek megszüntetését, a településeken kizárólag az üveghulladék gyűjtésére rendszeresített edényzet fog megmaradni.

Megértésüket köszönjük!

 

 

 

postheadericon Szirénapróba!

Facebook

FIGYELEM!  FIGYELEM! FIGYELEM!

SZIRÉNAPRÓBA

2014. szeptember 01-én (hétfőn) 11.00 órakor

 

Tiszaújváros, Tiszapalkonya, Oszlár településeken szirénapróbára kerül sor.

 

A szirénák megszólaltatásával a veszélyes üzemek környezetében telepített Monitoring Lakossági Riasztó (MoLaRi) rendszer üzemképességét tesztelik.

 

A szirénapróba úgynevezett hangos üzemű (teljes körű) próba lesz, szöveges tájékoztatás mellett, amely során

 

„Katasztrófariadó” jelzés kerül kiadásra

(120 másodpercig tartó, váltakozó hangmagasságú, folyamatos szirénahang)

 

„Katasztrófariadó elmúlt” jelzés kerül kiadásra

(kétszer 30 másodpercig tartó, egyenletes hangmagasságú szirénahang, a jelzések közötti 30 másodperces szünettel)

 

 

Tiszaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség

 

postheadericon Tüdőszűrés 2014 szeptember 8, 9

Facebook


Nagyobb méret

 

postheadericon Az egyéni listás képviselőjelölt, és a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számának megállapítása

Facebook


nagyobb méret

 

postheadericon Hulladéknaptár

Facebook


Nagyobb méret

 

 

Tájékoztató a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésről


Nagyobb méret

 
Borsod Volán menetrend

Érvényes 2014. szeptember 1-től

Klikk a képre

Hasznos oldalak

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0930 pályázat

Részletekért kattintson ide.